BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION FOR SCHOOL AND PRIVATE CANDIDATES, 2025 FINAL TIMETABLE

www.ghanaeducation.org





BECE Home MOCK

Option A = GHS70

Option B = GHS90

Option C = GHS100

GET AN EXTERNAL ASSESSMENT FOR YOUR WARD, COMPARE PERFORMANCE WITH SCHOOL MOCKS, GET EXAMINERS REPORT FOR EACH SUBJECT AND GET YOUR WARD READY FOR BECE SUCCESS.



Nov 10th-13th Dec 3rd-6th Jan 26th-29th Feb 23rd-26th Mar 15th-18th Apr 12th-15th May 17th-20th

O55 036 0658 Mocks That Produce Results

(A) = Core: Maths, Eng, Soc St., Int. Sci

(B) = Core + Computing & RME

(C)= Core + Comp. & RME + Career Tech & Creative Arts & Design

For all your BECE Mocks and Questions visit
Buy Our 2025 BECE MOCK QUESTIONS AND
ANSWERS

CHAT US ON WHATSAPP ON 0550360658

www.ghanaeducation.org

Compiled by Ghana Education News

THE WEST AFRICAN EXAMINATION COUNCIL, ACCRA

BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION FOR SCHOOL AND PRIVATE CANDIDATES, 2025 FINAL TIMETABLE

Compiled by Ghana Education News

www.ghanaeducation.org www.educationnewsconsult.com

DATE	SUBJECT CODE	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Monday, 9 th June, 2025	020/2	Social Studies 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10 a.m.
	020/1	Social Studies 1 (Objective)	45 minutes	10. 00 a.m. – 10.45 a.m.
	071/2	Computing 2 (Essay)	1 hour, 10 mins	1.00 p.m 2.15 p.m.
	071/1	Computing 1 (Objectives)	50 minutes	2. 15 pm - 3.00 p.m.
Tuesday, 10th June, 2025	001/2	English Language (Essay)	1 hour, 25 minutes	9.00 a.m. – 10.10 a.m.
	001/1	English Language (Objective)	45 minutes	10.10 a.m. – 11.00 a.m.
	040/2	Career Technology 2 (Essay)	1 hour, 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	040/1	Career Technology 1 (Objective0	45 minutes	2.15 p.m. – 3.05 p.m.
Wednesday, 11 th June, 2025	034/2	Science 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m 10.25 a.m.
	034/1	Science 1 (Objective)	45 minutes	10.25 a.m. – 11.10 a.m.
	003/2-013/2	Ghanaian Language 2 (Essay)	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. - 2.10 p.m.
	003/1-013/1	Ghanaian Language 1	40 minutes	2.10 p.m. – 3.00 p.m.
		(Objective)		
Thursday, 12 th June, 2025	030/2	Mathematics 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
	030/1	Mathematics 1 (Objective)	1 hour	10.00 a.m. – 11.00 a.m.
	022/2	Religous and Moral Education	1 hour 10 minutes	1.00 p.m. - 2.00 p.m.
	022/1	Religous and Moral Education 1 (Objective)	50 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
Friday, 13 th June, 2025	002/2	French 2 (Essay)	45 minutes	9.00 a.m. – 9.45 a.m.
	002/1	French 1 (Objective)	1 hour	9.45 a.m. – 10.45 a.m.
	041/2	Creative Arts and Design 2 (Essay)	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	041/1	Creative Arts and Design 2 (Essay)	50 minutes	2.15 p.m. – 3.05 p.m.
	014/2	Arabic 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
Monday, 16 th June, 2025	014/1	Arabic 1	45 minutes	10.00 10.45
		(Objective)		10.00 a.m. – 10.45 a.m.

www.ghanaeducation.org